middagsunderhållningJag, mamma, pappa, farmor och farfar skulle ut och äta middag i helgen eftersom farmor och farfar var på besök. Det ser ju väldigt gemytligt ut på bilderna, men verkligheten såg lite annorlunda ut. De flesta restaurangerna hade inte öppnat ännu så vi letade rätt länge innan vi till slut hittade något. Ett hotell som heter Park hade matservering i baren trots att restaurangen var stängd. Det fick duga. Vi satt och hade det trevligt. Jag åt en hyfsat god quornburgare och dom andra åt biff. Plötsligt dyker ett gäng måttligt berusade män upp i baren för att beställa den där ölen dom egentligen borde stå över. De är lika skräniga som vulgära. Så medan vi sitter och äter får vi försöka ignorer deras diskussioner om kön och hemorrojder. Det hela började bli lagom obekvämt så till slut fick jag nog. Jag gick fram till dem och sa: " Ursäkta, jag sitter och äter middag med mina farföräldrar och föräldrar så skulle ni vilja dämpa er eller gå och sätta er där borta istället, det är inte så kul att höra om era hemorrojder då vi äter". Till min stora förvåning bad dom om ursäkt och avlägsnade sig lite skamset. En av dom följde efter mig till bordet för att sluddrande be om ursäkt. Vet inte om det var för att det var mitt på dagen eller för att det var allhelgona, men dom betedde sig faktiskt rätt artigt. Middagen slutade med andra ord lika trevligt som den startade. Men jag var nog beredd att kavla upp ärmarna ifall dom tjafsat emot. ;)

blev besatt av låten till den här reklamfilmen


Letade och letade.. Till slut var det en slug jävel som hittade den.
Här är fulla verisionen. Skön låt! Snälla djs som spelar på ställen jag kommer dansa på inom närmast framtid, spela den! Snäälla! Schyrra! Skulle göra mig superglad.

ligger på soffan och myser med världens gosigaste killemulen onsdag

Jag sitter i mitt föräldrahem på Åland.

Helgen var bra. Dansjobbet gick bra. Lite kaosartat att slängas in på en scen och improvisera till musik man inte riktigt känner till men det funkade. Vet dock inte om jag vill se uppträdandet, fick reda på i efterhand att det filmats. Men det är ju utvecklande att se sig själv dansa så man får stå ut med förnedringen och hoppas att man tar sig ur det inte allt för självmedveten.
Efter dansen gick jag till Roxy på Halloweenpartaj. Det var riktigt sköj! Härligt att se några bekanta mycket kära ansikten. Mindre härligt att resa till Stockholm bakis.

I måndags reste jag och min snoriga näsa till Åland. Så nu sitter jag här och tar tag i saker och ting. Eller ska... Passar även på att umgås med några kära vänner. I helgen kommer mormor och morfar som jag inte sett på några år så det ska bli trevligt.

Nu håller jag tummarna för att förkylningen försvinner och energin återvänder.


over and out

RSS 2.0