min gamla praktikplats <3

Dom är så duktiga på NAIVE!

sveriges första transa?


Såg den här målningen då jag var på Sundbyholms slott med mamma förra vintern. Det var kanske inte den allra fagraste "damen". Men kul att konstnären varit ärlig i sin gestaltning, mer än vad man kan säga om dagens fotografer där photoshop är en trogen följeslagare. Eller vem vet, kanske hon är förskönad, det sägs ju att det fanns en del inavel bland adeln.


enjoy.. både öga och öra


hatkärlek

Man blir väldigt inspirerad av människor som gör snygga grejer. Men samtidigt drabbas man av en gnutta ångest. Man tänker, fan min produktivitet står på noll just nu. Sen när man väl tar sig över tröskeln och sitter där med ett vitt papper framför sig och ingenting händer, då tänker man, fan jag har ingen som helst kreativitet i mig längre. Sen när man väl kämpat fram några stackars streck på det plågsamt vita pappret, då tänker man, fan va dålig jag är det här ser ut som skit. Då vill man bara tugga i sig det vita pappret och skrika som ett ilsket barn. Men det man ska komma ihåg då är att då man har gjort det,sedan torkat tårarna och stirrat ut i tomma intet en stund, det är då man kan börja på riktigt. Skam den som ger sig. Det sjätte försöket kanske inte är så fult och de tolfte kanske tom blev ganska snyggt.

Den här processen har jag inte tagit mig tid för på riktigt länge. Måste måste måste göra det snart. Nästan så att jag behöver det för min själ. Jag hoppas att Åland med sitt lugn och sin friska luft skall vara botemedlet på min torka. Eller botemedlet är väl jag själv, att jag väl bestämmer mig. Det tänker jag göra.


bakis en söndagibland undrar man vad man sysslar med.
jag, anna, annas mamma och hennes väninna i ösregn.. gick på marknad.


I <3 Carla

Chichi SAMBA (mao jag, Mina och Madde) har varit i Stockholm och filat på vår samba. Vi går på något som kallas Sambafit. Det är en sambagrupp i Stockholm som tagit hit värsta tränaren från Brasilien, hon heter Carla och är världsbäst. Vi har gått på 3 träningar och har 2 kvar. Det finns en viss risk för att jag kommer att krama henne och aldrig släppa taget då sista passet är slut. Hon är säkert 50 plus men har wonderwomankropp och sambar som en gudinna. Dessutom är hon en riktigt bra tränare som drillar bra och har nyttiga och roliga övningar. Hon tränar nämligen sambadrottningar i Rio. Tyvärr kan hon varken engelska eller svenska så allt går på portugisiska, men det finns tjejer som översätter så det går bra ändå.

Så ifall jag tappar en ögonfrans nu tänker jag medans jag blåser iväg den: jag önskar att Carla tog med mig till Rio för att träna mig varje dag så jag sen fick vara en av dom lyckliga som får dansa på ett enormt flak under karnevalen. Inte för mycket begärt va? Snälla, snälla, snälla!!!I <3 tarantino


det går bra nu...

Jag har fått jobb. Visserligen bara 2 månader än så länge, men ändå. Jag har fått ett sommarvikariat som tecknare på Svenska grafikbyrån från 1 augusti till 30 september. Tjoho! Kontoret ligger vid Slussen i Stockholm så jag är ännu inte hundra på hur jag kommer att bo, men det löser sig alltid.

Hur gick det till då?
En lärare mejalde ut ett tips om att dom sökte en sommarvikarie. Jag såg det lite sent men mejlade ändå in en liten webbportfolio och frågade ifall dom fortfarande sökte. Det gjorde dom och på torsdag fick jag komma på intervju. Blev 40 minuter försenad tack vare SJ. Iaf fick svara på diverse krångliga frågor om mig själv. Sen redan på måndag ringde dom och undrade ifall jag fortfarande var intresserad, vilket jag såklart var. Så nu har jag varit och skrivit på kontrakt och träffat några av mina blivande kollegor som alla verkar väldigt trevliga. Så 1 augusti kommer en nervös Malin att gå till jobbet för första gången på riktigt. Så får vi se hur det går sen.en något vinklad bild av finland.


har börjat packa ihop mitt eskilstunaliv lite smått...


bröllop bland djurenI lördags var jag på Skansen för första gången i mitt liv. Men det var ett besök utöver det vanliga, det var drop-in bröllop och Anna och Tobbe skulle förnya sina löften. Jag fick äran att vara med som vittne. Det var en underbar och solig dag, ich det var fullt av kärlek i luften. Efter vigsel och picknick gick vi runt och tittade på alla djuren. Jag fick bland annat se varg, järv, säl, vicent, uggla, vildsvin och älg. Jag fick också klappa supersöta killingar. Vi var som barn på nytt med andra ord. En superfin dag jag kommer tänka tillbaka till då det är grått och kallt.chichi SAMBA @ Mosebacke

'
I fredags var vi inbjudna som hemliga gäster på Klubb Spiderdogs på Mosebacke. Vi kom in som slutnummer och totalöverraskade publiken. Allt var improviserat men det var en helt underbar och överpeppad publik så det var inte svårt att dansas loss trots att scenen var trång och hal. Superkul verkligen! Stämningen var fantastisk och svetten sved i ögonen. Med på scenen fanns Moffeta och Jeffe, Mange Schmidt och Spiderdogs. Tack Kajsa för dom som vanligt fantastiska bilderna!

vad händer och fötter?

Imorgon åker jag till Stockholm. Därifrån åker jag sen vidare ut till Rönninge där jag skall hänga med mamma, morfar och kusin med familj. Mycket trevligt!

På fredag ska chichi SAMBA gör ett litet gästspel på en klubb på Mosebacke. Ett finalnummer som heter duga tror jag det blir. Men det är lite hemligt. Superskoj!

På lördag skall jag förhoppningsvis få vara brudtärna. Anna och Tobbe ska kanske förnya sina löften på Skansen. Jättemysigt!

På måndag ska jag och sambatjejerna gå på sambaträning i Stockholm. En duktig tränare från Brasilien kommer att hålla ett litet sambaboothcamp och vi har ju såklart anmält oss. Perfekt att få slipa samban inför sommaren. Asgrymt!jag vill se lars von triers nya film...


slank in på myrorna igår...

egentligen var jag ute efter en hatt för att skydda min hjässa från den starka solen.
det fanns inte några hattar på myrorna. däremot fanns det en skjorta och ett par shorts.
jag får egentligen inte shoppa men jag gjorde ett litet undantag. nån sommarshoppning
måste ju göras, dessutom är det seconhand och därmed miljövänligt och någorlunda billigt.
shortsen ska fixas till, dom ska bli kortare.

amen!reservoir dogs


äntligen visar 6:an riktigt bra film. skit i jävlaskitfotboll och kolla det här istället!

mina fina


Jag vill bara poängtera hur glad jag är för att ni kom och hälsade på och hejade i publiken under pride tjejer. Mona ska också vara med men hon är bakom kameran och förevigar stunden. Det är så kul att få dela det man har kämpat med så mycket, och all stöd och uppmuntran värmer i hjärtat.

Dessutom var det kul att få introducera mina olika världar för varandra, mina fina Ålandsvänner och mina fina Eskilsvänner fick mötas. Det känns som att dom lär känna mig bättre genom att dom lär känna varandra lite. Oj det kanske blev lite smörigt nu. Men mina vänner är viktigta för mig. Jag saknade Kajsa, Linnea och Tilde. Jag längtar tills alla är samlade igen.
Puss på er!


ögonblick att minnas

jag är ett stort fan av apotekets nya reklamfilmer


stolt syster


min storebror tar examen som civilingenjör från uppsala universitet och
börjar jobba som systemdesigner på ericsson. fy fan va bra jobbat!


RSS 2.0