snörvel

fuck.
har blitt förkyld.
min tunga slemboll till huvud orkar inte skriva mer.
skitdålig blogg.
förlåt.

22.11.10

hejhopp!
long time no writing.
kortfattat:
en vecka praktik. framför datorn morgon till kväll. dagarna försvinner med en blinkning.
en fredag med glögg och lilla sjöjungfrun tillsammans med Kajsa o Klara.
en lördag firandes kajsa tillsammans med hennes sköna brudar. bra musik och god kaka. kan det bli bättre?
en söndag på soffan med återhämtning. torftig billig ungspizza.
en måndag på praktik med trötta ögon.

imorgon lämnar jag stockholm för ett dygn.
dans och teaterworkshop väntar i eskilstuna. härligt att få röra på kroppen!

just nu känns det som att tiden går i raserfart. det kommer att bli skitslött att lämna stockholm, men det är inte så farligt att det går fort för det  är ju snart jul, och jul är kul. avslutar inlägget med det fantastiska rimmet.


Skitkul helg.

Åh! Jag är trött men lycklig. Har haft en sjukt kul helg. På fredag blev det oväntad utgång i Stockholm, lika spontant som roligt. På lördag bar det av till Norrköping och Ålandsbrudarna. Trots att vi var sega satte förfesten igång, sakta men säkert. Till slut fick några av oss fart och drog ut och dansade. Sen hade vi efterfest i köket. Tänker inte gå in på detaljer men jag skrattade så jag grät. Tusen tack ni fina!

Nu är jag hemma i Stureby och ska få lite välbehövd sömn. Ser framemot ännu en givande praktikvecka.

Ibland känns det som att man har flyt här i livet, att det är extra spännande, kul och givande. Man bara åker med på vågen och vet knappt hur man hamnade där. Så känns det för mig just nu. Vågar inte spekulera i hur länge den känslan kan vara. Tänker bara njuta av den och försöka få så mycket ur tillvaron som jag bara kan.


Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna.



uppdaterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Har haft 3 givande praktikdagar. Intensiva men kul. Känns som att jag hittat ett riktigt schysst ställ, peppar peppar...
Har precis haft en supermysig kväll med familjen. God mat, gott vin, trevligt sällskap och bra musik, vad mer kan man önska? Vi åt middag och tittade på Bo Kaspers Orkester med andra ord.
Imorgon är det tillbaka till stockholm och praktik. Vi ska ta fredagsöl efter jobbet, det kan bli kul. Och på lördag är det norrköping och girlsen som gäller. Hejja!

Oj va trött jag är. Orkar inte skriva vettigare, sorry.

Landat

Efter ett ganska stressat packande och svettigt släpande på lite väl stor packning är jag framme. Har packat upp och bäddat soffan. Mina nya rumskompisar verkar väldans trevliga så jag har inget att klaga på.

Efter helgens eskapader är jag för trött för att vara nervös inför första dagen på praktikplatsen imorgon. Men jag kommer att bli nervös, jag lovar.

Nu sovdags.

Nattinatt.


osmidigt malin

Har haft en riktigt bra helg. Lämnar Eskilstuna med flaggan i topp med andra ord. Men dumt är att klockan är åtta på kvällen, jag är supertrött, ska upp rätt så tidigt imorgon men har ännu inte börjat packa. Ibland är jag så välplanderad att jag blir riktigt stolt.
Alltså, börja packa! För imorgon bär det av till Stockholm och praktik. Spännande med miljöombyte och nya äventyr.




äntligen








är inte hundra nöjd, kommer antagligen få kritik på redovisningen (inte direkt fotorealism), men jag är fanemej klar i tid. tyvärr så blev det lågupplösta bilder här nu men ni ser ju ungefär hur det blev. nu gäller det att knåpa ihop en rapport innan klockan slagit tolv och be till gud att tentan och alla andra uppgifter blir godkända, sen ska jag andas ut. pust! ser inte framemot animationskursen efter praktiken.









längtar



jag längtar efter mina fina flickor.
och jag längtar mycket till nästa helg då vi kör en åland goes norrköping uppföljare.
vi blir alla förutom Jenny och Tilde som har lite långt att resa, tyvärr.
men vi andra ska se till att hålla ställningarna.
tack kära Jill för du så generöst bjuder in kollektivet till ditt hem :)



unna sig?




om jag lyckas bli klar med kursen innan fredag tänker jag unna mig en liten tur på stan.
egentligen har jag nog inte ekonomin för det men jag tänker iaf prova dessa söta plagg från Lindex. tycker ju de är väldans fina.


satansjävlahelvete!!!!!!!!!!

Sitter med jävlakuk 3d max. Allt var bra, skulle bara rendera en sista gång men då kraschar hela skiten och går inte längre att öppna. Så nu måste jag gå tillbaka till en tidigare fil och det jobb jag gjort de senaste timmarna är helt förgäves. Jag kommer att vara tvungen att sitta i den här äckliga datasalen hela natten.
Och fult kommer det att bli också.
Fy helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag gå på toa och gråta en skvätt innan jag börjar om. Ge mig styrka

Död åt den här skolan som inte kan investera i vettiga datorer. Död säger jag!


Jag vill slå en pc



Jobbar och kämpar men sammarbetet mellan mig och tekniken funkar inte alls. Jag gör inte fel, jag är duktig och flitig. Det är datorn som krånglar, när jag ska rendera ut bilder så ger den upp och filen kraschar. Attans! Jag har inte tid för sånt. Jag tycker det är skit att skolan inte kan ha utrustning som hållar måttet.

Trots käppar i hjulet så framskrider arbetet.


Syns kanske inte så bra men päls har den fått, även om den är rätt skabbig. Tyvärr kan datorn inte hantera en tätare päls än så. Skit också!

 

 

 


tankar kring kursavslut.. typ

Nu har jag precis lämnat in min skriftliga uppgift i teatern och därmed är den kursen avslutad, om allt blir godkännt vill säga.

Idag hade vi vår examination; vi spelade alltså upp utvalda scener ur Mio min Mio. Det var helt fantastiskt! Både att se vad de andra grupperna gjort och att få spela upp själv. Det har varit så kul att förbereda vår scen och gå in i rollen. Så har det varit en fantastisk grupp, jag har vågat apa runt utan att känna mig det minsta dum. Aldrig har jag känt mig så vemodig vid ett kursslut. Kanske det där med teater vore nått? Jag har iaf sökt en till teaterkurs till våren, bara för att det var så kul.


Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Stiga tidit upp och gå till skolan, där ska jag sitta och svettas hela dagen. Bara några få dagar kvar innan allt ska vara klart. Och om jag klarar det så ska jag känna mig så lättad och lycklig, fira för en minut eller två. Fast det är skitsvårt att känna sig lättad och lycklig. Det finns alltid ett litet missnöje som förstör, sitter i bakgrunden och viskar åt en att det där kunde gjorts bättre. För det värsta med våra slutredovisningar är att det alltid fokuseras på vad som kunde gjorts bättre. Visst det är väl konstruktivt, men tyvärr så är det dom orden som fastnar. 

Gnäll gnäll, stackars mig. Oavsett ska jag känna mig glad, glad över att skiten är avklarad. Ännu några poäng att lägga i ryggan under resan mot examen.
Tjoho, då va bana 10 avklarad, men sen kommer ju bossen, exjobbet. Men när den är dödad så är det bara att flyga iväg till nästa värld (supermariomusik spelas i bakgrunden) arbetslivet eller vad det nu blir.

Oj vad jag gled iväg nu.. Svårt att behålla fokus efter en intensiv dag. Nu sovdags!


Där är jag (liknar lite), med två arga kurser... eller nått. 
Godnatt!




RSS 2.0