cocktailparty

tänker jag ställla till med då jag blir 22 :)


en sommarnatt..

Här i veckan såg vi på Lars Winnerbäck, det var helt underbart. Vilken underbar man, vilken underbar röst och vilka underbara texter. Efteråt gick vi en vända på krogen. Då vi fått nog styrde jag, Kajsa och Fanny kosan hemåt till lilla lyan. På vägen passerade vid ett av hotellen i stan och i lobbyn ser vi en röd kalufs sitta.. kan det va...???

Vi kunde inte bara fortsätta gå utan var tvungna att se ifall det faktiskt var Han. Men han satt med ryggen till fönstret så vi kunde inte se. Vi var tvungna att komma på en plan.

Plan nr 1: Fanny skulle ta en servett som vi hittat i handväskan, gå till sopkorgen vid hotellingången, låtsas snyta sig, kasta servetten i soporna och gå tillbaka. Samtidigt som hon utförde detta skulle hon diskret glo in i lobbyn.

Sagt och gjort! Fanny återvänder i extas, det är Han!

Fjortispaniken kommer krypandes, vad gör vi nu?
 Vi bestämde oss för att ge honom en hälsning, uttrycka vår kärlek genom ett litet meddelande..

Plan nr 2: Vi skulle leverera ett meddelande genom att skriva det med rött läppstift längs våra magar, We <3 Lars, gå fram till fönstret vid lobbyn, knacka på och blotta våra magar.

Så vi kladdade ner våra magarna och gjorde sönder Fannys läppstift på kuppen. Men då vi närmade oss lobbyn insåg vi till vår stora besvikelse att Lasse var försvunnen. Vi kände oss något dumma med kladdiga magar.
Men då vänder det!

Lasse hade förflyttat sig till hotellingången för att ta en cigg. Herre jesus! Vi spolade magblottningsplanen och körde improvisation. Vi gick fram tackade för den fantastiska spelningen och fick tillochmed varsin kram, och vilken kram det var mmm.. varm och ordentlig. Ville nästan inte släppa taget. Då vi sen gått en bit bort kunde vi inte hålla oss utan skrek i extas. Den natten sov jag bra på Fannys och Kajsas soffa.


stackars människa...


som varit tvungen att gå runt med dom här och se deformerad ut.
-hej, malin heter jag, trevligt att träffas. vill bara påpeka att mitt vänsteröga inte har ätit steroider och vuxit sig enormt utan det är mina glasögon. sådär nu när det var avklarat kan vi fortsätta med vår dejt... va menar du du måste gå? kan inte katten vänta med att bli matad tills vi ätit klart? hallå vart tog du vägen!? du behöver ju mitt nummer om du ska kunna ringa mej! ursäkta skulle jag kunna få notan? det är mina glasögon! jävla servitörjävel.

sitter i mitt kollektiv


vilding



Här om dagen hade jag min favvis från N.Y på jobbet. Det tog min kära kollega Lina bild på

imorgon börjar det


mycket musik och parti nu :D
ikväll börjar rock off då ska vi se Krunegård och Al Fakir
imorgon kollar vi på Familjen på bastun
på söndag blir det Kent på rock off
sen fortsätter veckan med mer musik och annat skoj.

suck...

vill börja med att säga att jag har haft en helt underbar helg, island in the sun var toppen. tack brudar!!!
sommaren känns härlig, vädret är vackert och jobbet känns inte betungande.

men så kommer jag att tänka på skolan.. och inser att jag har en del rester jag borde ta itu med och borde fixat praktikplats. gråt och skrik! usch jag vill inte ta ansvar och vara duktigt, jag vill flyta runt och ha det bra. sommaren är så fin, har det så trevligt med mina goa vänner.

tänker leva i min beskymmerslösa bubbla ett tag till.. orkar inte med nått annat just nu.

trallala.. de kommer ordna sej, de brukar alltid, de borde lösa sej, de brukar alltid de kommer fixa sej tillslut tralalalalala..

imorgon drar vi till skärgården


lite new york



På upper west side av manhattan finns en stor katedral, tror den heter st johns om jag inte minns fel, utanför den finns en underbar liten park med en underbar stor staty. Tror parken heter childrenspark. Fantasin flödade verkligen då statyn skapades, allt från en enorm krabba till en deformerad giraff finns med. Helt fantastiskt. Runtom sitter småsmå figurer och kollar läget. Kunde ha tillbringat timmar bara på det här stället.





i mitt förra liv var jag en säl


senaste dagarna har jag simmat ca 3 gånger per dag, och det är så grymt härligt. frihetskänsla när den är som bäst. tur att begåvade mona var med och förevigade det hela. jag till vänster och jenny topless till höger.
frihetskänslan nådde sin kulmen igår då jag hoppade från dalsberget (ca tolv meter högt, skryt skryt). kände adrenalinet pumpa och var tvungen att bevisa för mig själv att jag har blivit älder men inte fegare/klokare.
kan alltså fylla 22 utan åldersnojja.

sori..

dåliga uppdateringar i know.
men det är så soligt och fint ute juh!
i helgen ska jag på festival till Brändö, ligger långt ute i Ålands skärgård. Det ska bli kul. Har varken varit på Brändö eller festival så det ska bli spännande.
hoppas ni på att jag ska lägga upp bilder från N.Y. snart? jag med..
förhoppningsvis blir väntan inte så lång.

soliga hälsningar!

rasmus tatuering


Här är ett forslag på en tatuering till Rasmus.
Den ska innehålla namn och personnummer annars har jag fria händer.

Så funkar den.
Vet inte vad ni tycker... smaken är ju som baken, men den tilltalar mej iaf :)

!


ja jag sitter i skolan.. men bara för att printa ut bussbiljetten.
nu ska jag rusa till mina dansprimadonnor.

RSS 2.0